Archidiecezjalne Centrum Młodzieżowe Caritas Archidiecezji Warmińskiej

Spotaknie formacyjne Caritas we Fromborku

• Tradycją lat poprzednich, pracownicy Caritas Archidiecezji Warmińskiej uczestniczyli w weekendowym spotkaniu formacyjnym. Tym razem gościlismy we Fromborku. Tematem przewodnim konferencji był zbliżający sie Święty Rok Miłosierdzia. Oczywiście nie mogło zabraknąć także czasu na moldlitwę, zwiedzanie i integrację. Dziękujemy naszym Koleżankom i Kolegom z Fromborka za ich niezwykłą gościnność, Księdzu Piotrowi i Księdzu Pawłowi za przybliżenie nam przestrzeni miłosierdzia w codziennej służbie na rzecz innych oraz idei Świętego Roku Miłosierdzia, Panu Wojtkowi z Fromborskiej Katedry za wspaniałe opowieści o Katedralnym Wzgórzu.